Siirry suoraan sisältöön

Pikavipit maksuhäiriöiselle eli onko lainaa mahdollista saada?

Pikavipit maksuhäiriöiselle
Ovatko pikavipit maksuhäiriöiselle edes mahdollisia? Mitä pitää huomioida, jos hakee pikavippiä ulkomailta? Tutustu vinkkeihimme!

Joskus raha-asiat menevät niin koruttomasti pieleen, että menettää luottokelpoisuutensa. Siinä vaiheessa menevät rahahanat kiinni pankkien ja rahoituslaitosten puolelta. Samoin myös moni muukin asia hankaloituu. Silloin ehkä käy mielessä, että olisivatko ulkomaiset pikavipit edes jonkinlainen pelastus. Mutta ovatko pikavipit maksuhäiriöiselle mahdollisia edes ulkomailta? Sehän ei ole mikään tabu, että ulkomailta yritetään hakea lainaa, mutta sieltä löytyy toinen toistaan kummallisempia yrityksiä, joten niiden kanssa on oltava tarkkana.

Miten pikavipit maksuhäiriöiselle onnistuu? Oikeastaan ainoa mahdollisuus hakea pikavippiä on se, että vipille on takaaja ja kuten Yhdysvalloissa tehdään, että on mahdollisuus saada niin sanottuja palkkapäivä lainoja. Eli lainaa voi saada palkkatodistusta vastaan ja palkkapäivänä laina maksetaan pois. Näissä summat ovat varsin pieniä.

Pikavippi ilman luottotietoja

Liian usein tällainen mainos eli ’pikavippi ilman luottotietoja’ ei välttämättä ole täysin totta. Ennen kuin ottaa vipin, onkin hyvä hiukan tarkastella tällaisen yrityksen sääntöjä tarkemmin. Niiden tarkoituksena on lähinnä se, että yritykset nousevat eri hakukoneissa ylöspäin ja todellisuudessa, kuten rahapalvelu asiaa selvitti, kaikki eivät lupauksistaan huolimatta anna vippiä.

Maksuhäiriömerkintähän juuri on sellainen, että se viestittää lainojen ja vippien antajille siitä, että sen saaneella ei ole raha-asiat jostain syystä kunnossa. Joskus se tosin voi olla täysin itsestä riippumatonta, mutta toisinaan myös täysin tarkoituksellista. Pikavipit maksuhäiriöiselle saattaa onnistua, mutta ehdot ovat hyvin tiukat ja ehkä jopa korko on todella korkea.

Mistä luottokelvoton saa lainaa?

Lainan saaminen ei ole helppoa, mutta on silti muutamia tapoja, joita voi kokeilla, mikäli oma ylpeys antaa myöden. Tosin usein häpeä ja ylpeys tulevat näiden vaihtoehtojen eteen. Lainaa voi yrittää:

  • Kavereilta, mutta oman tilanteen myöntäminen on usein noloa.
  • Sosiaalitoimistosta, jossa prosessi on pitkä ja vaivalloinen.
  • Takaajan avulla, jos hän uskaltaa tulla takaamaan luottokelvottoman lainan.

Onko järkeä ottaa lainaa ulkomailta?

Ensinnäkin on huomioitava se, että monet ulkomaiset pikavipit tarjotaan Suomeen maamme lakien mukaan. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että nämä yritykset tarkistavat luottotiedot, jolloin lainahakemus päättyy siihen, mikäli sinulla ei ole takaajaa tai et hae lainaa sellaisen henkilön kanssa, jolla on luottotiedot kunnossa.

Ulkomaiset pikavipit, jotka toimivat joillakin muilla säännöillä kuin Suomen, ovat tietyllä tapaa riski ja niiden ehdot voivat olla mitä tahansa. Sieltä voi nousta vastaan enemmän yllätyksiä kuin sieltä on mahdollisuutta saada hyötyä. Joten maksuhäiriöisellä luoton saaminen on hankalaa ja vaihtoehdot suhteellisen vähissä. Ulkomaiset lainat ovat riski, mutta samalla ne voivat olla myös mahdollisuus.

Lisää artikkeleita

Pikavippi ulkomailta vaatii tarkkaa harkintaa.
Lainat

Onko pikavippi ulkomailta järkevää?

Onko pikavippi ulkomailta järkevää ja miten voi selvittää, että ulkomainen luottolaitos on luotettava? Lue täältä, kannattaako pikavipin ottaminen.