Siirry suoraan sisältöön

Onko pikavippi ulkomailta järkevää?

Pikavippi ulkomailta vaatii tarkkaa harkintaa.
Onko pikavippi ulkomailta järkevää ja miten voi selvittää, että ulkomainen luottolaitos on luotettava? Lue täältä, kannattaako pikavipin ottaminen.

Periaatteessa pikavippi ulkomailta on täysin mahdollinen eikä sillä ole väliä, kuka lainaa tarjoaa. Lainanottajan on kuitenkin oltava tarkkana sen suhteen, keneltä lainan ottaa ja varsinkin siitä, onko lainanantaja luotettava. Näissä tilanteissa on muistettava se, että Suomessa on asetettu korkokattoja suojaamaan lainanottajaa. Ulkomaisissa lainoissa ei aina välttämättä ole tällaista tilannetta. Joskus tosin voi olla tilanne, että ulkomailta saa lainaa huomattavasti paremmilla ehdoilla.

Pikavippi ulkomailta luotettavalta lainanantajalta

Pikavipin hakeminen ulkomaalaiselta pankilta tai rahoituslaitokselta tapahtuu hyvin samalla tavalla kuin suomalaiselta. Netissä täytetään kaavake ja sen jälkeen saa pikaisesti päätöksen hyväksytystä vipistä sekä rahat tulevat tilille hyvin nopeasti. Ennen kuin mitään tarjousta hyväksyy, on löydettävä sellainen laina, jossa ei ole lainkaan piilokuluja, sillä ne nostavat huomattavasti kuluja.

Kun ulkomaisia lainoja vertailee keskenään, myös niistä on huomioitava korot, mikä on kuukausierän koko sekä millaiset kustannukset siitä aiheutuu. Vertailu kannattaa, koska säästöä voi tulla huomattavasti. Sekin pitää huomioida, että pikavipit maksuhäiriöiselle eivät välttämättä onnistu. Se riippuu siitä, onko ulkomaisella pankilla tai rahoituslaitoksella maassamme jonkinlainen toimipiste, jolloin lainanhakijan tiedot ovat saatavissa kätevästi.

Tarkan euron talous

Joka tapauksessa on selvää, että tällaiset lainat tulevat kalliiksi, ottaa ne ulkomailta tai kotimaasta. Niiden ottamisessa on aina se vaara, että joutuu kierteeseen, jossa pikavipin pyrkii maksamaan pois uudella pikavipillä. Varsinkaan luottotiedottoman on vaikea saada vippiä, jos tulot ja menot eivät ole tasapainossa. Riskiarvio tehdään jokaiselle hakijalle ja sen perusteella myös päätös maksamisesta.

Lisää artikkeleita

Pikavippi ulkomailta vaatii tarkkaa harkintaa.
Lainat

Onko pikavippi ulkomailta järkevää?

Onko pikavippi ulkomailta järkevää ja miten voi selvittää, että ulkomainen luottolaitos on luotettava? Lue täältä, kannattaako pikavipin ottaminen.